BÆLG

Billede til artikel

BÆLG startede egentlig med, at de to barndomsvenner Benjamin og Martin sad og snakkede sammen i 2019.

Martin, der er udlært konditor, kunne godt tænke sig noget småt og godt at spise, som udover at være enkelt også godt måtte være sundt for ham.

Han havde en ide om, hvad det skulle være.

”Det findes jo ikke” var budskabet fra Benjamin.

De to venner syntes, at der manglede et dansk stykke konfekture, som var både ambitiøst og gennemskueligt. Det ville de gerne lave!

I 2020 kom Mikkel med i projektet og de tre venner gik i gang med ambitionerne om at revolutionere det danske konfektmarked.

I dag efter mange mislykket forsøg har de fået udviklet BÆLG konfekt-hapser lavet på danske, økologiske kikærter og overtrukket med dejlig mørk chokolade.

Hapserne findes i forskellige varianter og passer suverænt som lødig snack til madpakker eller som mellemmåltid.

BÆLG bliver produceret af de tre venner i en nedlagt slagterbutik i Ørbæk her på Fyn.