Om os

Velkommen til Byens Gårdbutik, din foretrukne butik til lokal mad og drikke fra Fyn og Øhavet.

Vores gårdbutik tilbyder et bredt udvalg af lokalt producerede delikatesser: fra nyhøstet grøntsager og friskslagtet kød til håndlavet chokolade, øl og vin, alle fremstillet med stor omhu og respekt for traditionerne.

I vores webshop tilbyder vi også et bredt udvalg af lokalt producerede delikatesser dog kun kolonialvarer.

Vi henter alle vores varer direkte fra dedikerede producenter på Fyn og omegn, hvilket sikrer, at vi undgår unødvendige mellemled og reducerer transporttiden.
Ved at handle i vores butik eller webshop støtter du lokale fynske gårde og producenter og bidrager til en mere bæredygtig og miljøvenlig forsyningskæde.

 

Levering/Afhentning

Vi sender varer til hele landet med Dao, dog ikke frost og grøntsager.

Vi leverer varer i hele Svendborg Kommune.
Ved køb for over 300 kr. bringer vi gratis ud i hele kommunen - i vores el-varevogn.
En lokal levering under 300 kr. koster 30 kr.

Vi leverer alle ordrer i løbet af to-tre hverdage mellem kl. 10 og 15. Ring gerne og aftal specifikt tidspunkt på telefon 40642924 eller skriv det i kommentarfeltet på din ordre.

Varer kan også afhentes i butikken tirsdag-fredag mellem kl. 10-17, Vestergade 25 i Svendborg.

Social ansvarlighed

Byens Gårdbutik er ejet af AOF Center Fyn og sat i verden for at skabe arbejdspladser for mennesker på kanten af det regulære arbejdsmarked.

Byens Gårdbutik drives som socialøkonomisk virksomhed.
Det betyder, at vi geninvesterer til gavn for formålet – at skabe flere arbejdspladser på særlige vilkår – og vi prioriterer at have en opkvalificerende funktion.

Job muligheder

Som fødevarevirksomhed har vi mulighed for at ansætte medarbejdere i et vidt spænd af funktioner.
Alle de lokale varer hentes i en el-varevogn direkte hos producenterne, så vi har brug for en chauffør.
I butikken er der brug for folk til servicering af kunder og til at holde butikken nydelig.
I cafeen er der både brug for folk i køkkenet og til betjening.

Vi har store ambitioner, og – når vi har sparet sammen til det – er drømmen at bygge et orangeri i vores baghave, så vi kan ansætte en gartner til at dyrke agurker og tomater.

Indtil videre er der i virksomheden skabt 6 arbejdspladser på særlige vilkår. Desuden fungerer butikken som springbræt for borgere i afklaringsforløb, og som praktiksted for borgere i ressourceforløb.

 

Byens Gårdbutik er støttet af den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af Landdistrikterne med et projekttilsagn på 300.000 Kr.

Du kan læse mere her: https://ec.europa.eu/info/food-farming-fisheries/key-policies/common-agricultural-policy/rural-development