SVENDBORGSUND BRYGHUS

Billede til artikel

I et gammelt autoværksted, som de selv har knoklet med at sætte i stand, har Susanne og Bo Abelgren Ehlers skabt et bryggeri, der nu er en af Tåsinges kulinariske perler.

Bo har været brygger i mange år, fik øje på det tomme værksted og fik Susanne med på idéen. De bor på Tåsinge og ville gerne bidrage til lokalsamfundet ved at give det noget, man kan være glad for og stolt af, som Bo siger. Dét har de nu gjort, på bare tre år.

De brygger seks øl, som man altid kan få. Det faste sortiment er ikke større, fordi Bo godt kan lide at lege med smag og oplevelser og eksperimentere med, hvad man egentlig kan brygge øl på. Så derfor kommer der også ofte specielle øl fra det lille bryggeri.

Fælles for dem alle er, at Svendborgsund Bryghus gerne vil give øldrikkeren en smagsmæssig oplevelse et stykke over de industri-øl, man køber i supermarkedet. Samtidig går de meget op i designet. Gavlen af bryghuset er udsmykket af Asger Jørgensen, som også står for det enkle, elegante design på etiketterne.

Som bryggeren siger, så er udtrykket vigtigt, for hans øl skal være pæn nok til at kunne stå på bordet i en god restaurant. Og det gør den nu også, flere og flere steder.

Læs mere om bryggeriet på deres egen hjemmeside.