HAVSMAG

Billede til artikel

Jens er Havsmag. Jens laver produkter med tang fra Langeland og vi kan nu præsentere to af Havsmags produkter i butikken: Sild i tangpesto og Sej i tangpesto. Jens håndhøster den vilde blæretang ved kysterne omkring Langeland. Tang er fuld af næringsstoffer, mineraler og vitaminer og en af fremtidens bæredygtige råvarer, som vi bør spise meget mere af. Fisken kan bruges til frokostbordet eller til en ret til aftensmaden. Tangpestoen bidrager til en umamismag, der gør produkterne helt unikke.

På Sydfyn, der er omgivet af hav og kyster, vil Havsmag gerne udbrede kendskabet til tang og det kæmpe potentiale i en endnu udnyttet ressource - og som er en sund og lækker spise.

Vi anbefaler silden på Brødkompagniets rugbrød med æg syltede rødløg og sej fileten i en pastaret med spinat og kapers. Fisken kan spises kold eller opvarmes i dåsen - enten på bål eller i en gryde med kogende vand. Nemt og meget lækkert.